10 Februari 2011

Sampai Bila... Bila-bila..

Sampai bila kita asyik nak mengeluh tentang nasib kita..
Bila-bila je dugaan blh dtg duga kita lagi




Sampai bila kita nak bergantung harap pada keluarga kita..
Bila-bila je tuhan boleh ambil mereka balik




Sampai bila kita asyik nk menunggu si dia yg tak pasti lg milik kita
Bila-bila je die akan pergi dari hidup kita




Sampai bila kita nk harapkan mimpi-mimpi indah y xmungkin jd kenyataan
Bila-bila je mimpi tu akan bertukar jd mimpi y sgt buruk n mungkin jd kenyataan




Sampai bila kita asyik nk mengharapkan rezeki turun dr langit
Bila-bila je rezeki yang berbentuk batu akan turun n hempap kepala kita sebab mls nk berusaha




Sampai bila aku asyik nk tgu orang follow blog aku
Bila-bila je kalau diorang da follow dorang blh unfollow balik..





p/s:  sampai bila.. bila mana... apabila...bila-bila... ap lg y blh pakai dgn perkataan bila? bukan nabila.. ahaks...

5 ulasan:

nora amila ghazali berkata...

sampai bila nak mengeluh nie???
bila-bila cik khai nak buat entry macam nie lagi kan2??

hehhehhe,,, nora dtg singgah n komen... hehheheeh

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr berkata...

bila?

entah sampai bila...

mungkin sampai bila-bila

Soul Fly berkata...

sampai bila sy nk single ni..?
bila-bila korg masuk la minang sy k.. ahaks..

bact berkata...

Bilabong?

schaze zainn berkata...

bilabang? ;)

banyak betul bila ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...